måndag 29 augusti 2011

TRICKS/TRICKS/TRICKS + LIFELIKE = HÖSTPREMIÄR

Efter smygpremiären i augusti drar nu TRICKS–hösten igång på allvar. Vi har dessutom lyckats boka en av våra absoluta dj-favoriter, och har nu äran att presentera franska Lifelike!


Lifelike har varit en av den franska vågens främsta i nästan ett decennium. Både med sina egna produktioner, och med en oändligt sinande ström av remixer, som med den nästan magiska kombinationen av fram– och bakåtblickande ljud fyllt dansgolven, runt om i europa och även så på TRICKS/TRICKS/TRICKS. Ständigt förknippad med de bästa av de bästa, och efterfrågad för att remixa hits från alla håll och kanter. Han låg tillsammans med Kris Menace bakom den episka dansgolvshiten Discopolis för några år sedan, och har på senare tid remixat både Chromeo och Moby, samt att han nyligen släppt en ny singel, Motion!

Det kommer bli dans i kyrkan. Ingen kommer kunna stå still. Han själv beskriver sin musik som hypnotisk disco, och i en intervju svarar han på frågan om vem han skulle vilja samarbeta med i framtiden; Giorgio Moroder. Vi har längtat efter Lifelike och nu kommer han hit!

VAD: TRICKS/TRICKS/TRICKS – Lifelike (FR)
NÄR: Fredag 2 september, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Lifelike (FR)
RESIDENTS: K-fox & fox-E, Do The Math, Dennis & Dansmusen
ENTRE: 100 kr innan kl 24:00, sedan 120 kr, 100 kr + förköpsavg. Förköp på www.babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett på www.babelmalmo.se/biljetter
WWW: www.lifelike-music.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar