onsdag 2 februari 2011

TRICKS PÅ STORA TRUMMAN


Nu är det klart, det vi längtat så efter att berätta: TRICKS/TRICKS/TRICKS gästas den 25 februari aav electroduon Zebra & Snake från Finland.

Zebra & Snake består av Matti Ahopelto (bas, trummaskin, sång) och Tapio Viitasaari (synth och sång). De kombinerar finsk melankoli med lika delar finsk och elektronisk galenskap, och ur detta uppstår djuriskt dansant musik. Det låter ungefär som att Joy Division, Prince, David Bowie, Talking Heads och The Knife bott tillsammans i en finsk djungel och fött ett kärleksbarn som börjat göra musik.

Som om inte detta vore nog kommer även killarna bakom DISCOBELLE - Malmös världskändaste musikbloggare - till TRICKS för att spela sina senaste, hetaste och mest djuriska hits! De liksom vi gillar Finland och har på sitt eget Discobelle Records gett ut bland annat finska technotrion MVSEVM.

Så, ta på er något djurmönstrat och bege er till Babel. Dansgolvet kommer bli hett som savannen. Eller som i en bastu. Svalka er vid vattenhålet baren tillsammans med gaseller och lejon. Ömsa skinn och fortsätt dansa.

VAD: TRICKS/TRICKS/TRICKS - Zebra & Snake (live) + DISCOBELLE (DJ-set)
NÄR: Fredag 25 Februari 23-03
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
RESIDENT DJs: K-fox & Fox-E, Dennis Lood, Dansmusen & Do The Math
ENTRÉ: 50 kr innan 24, 90 kr efter
ÅLDER: 20 år

WWW: www.myspace.com/zebraandsnake // www.discobelle.net

Det är en djungel där ute... Fredagen den 25 Februari flyttar den in i kyrkan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar